Pakket bezorgen door uw koerier uit Amsterdam

Voor het bezorgen van uw pakket neemt u BG Logistics in de arm. Wij zijn uw koerier in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Onze koeriers zorgen ervoor dat uw pakket veilig en vlot wordt afgeleverd bij de ontvanger. Voor ons is punctualiteit het meest belangrijk. U kunt op ons rekenen voor het bezorgen van uw goederen. Als wij onze afspraken niet nakomen, worden er ook geen kosten in rekening gebracht voor de gereden rit. Dat is toch topservice!

Flexibele pakketbezorging

Flexibiliteit is een must in het koeriersvak. Als het afleveradres ineens niet meer bereikbaar is door bijvoorbeeld een wegversperring, zullen wij hier uiterst professioneel mee omgaan. De ontvanger wordt benaderd en samen zorgen wij voor een oplossing. Als de koerier hiervoor om moet rijden, of het pakket op een ander adres moet bezorgen, is dit geen enkel probleem. Hier worden bovendien geen extra kosten voor in rekening gebracht!

Milieubewust koeriersbedrijf

Wij steunen de Stichting Natuur en Milieu. Spoedritten en extra koeriersdiensten zorgen namelijk voor een flinke extra uitstoot van CO2. Maar omdat BG Logistics wél wil bijdragen aan een beter milieu, steunen wij een stichting die zich onder andere bezighoudt met biobrandstoffen en hybride voertuigen.

Laat uw pakket dus bezorgen door één van onze koeriers uit Amsterdam, bij ons bent u verzekerd van een goede service.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.