020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Koerier Purmerend

In Purmerend en omgeving is BG Logistics al jaren dé koerier. Als expert in transport hebben wij veel ervaring met het verzenden van pakketten en aangetekende brieven, met projectvervoer, beveiligd transport en sneltransport. Of u nu nationaal of internationaal wilt verzenden, wij zijn er voor u. Bent u in de regio Purmerend op zoek naar een koerier? U kunt voor iedere verzending bij ons terecht. Wij zorgen dat uw zending snel en discreet zijn op bestemming aankomt. Met jarenlange ervaring zijn wij uw partij als het gaat om koeriersdiensten. Wij hebben de beschikking over verschillende vervoersmiddelen om uw zending zo snel mogelijk op locatie te krijgen.

Koeriersdienst Purmerend

Als u uw verzending uit handen wilt geven aan een betrouwbare partner, bent u in Purmerend bij ons aan het goede adres. Voor ieder mogelijk transport zijn wij de juiste koerier. Veel bezorgde spullen zijn uw dossiers, aktes, medicijnen, legalisaties, apostilles, foto’s, proefdrukken, sleutels, jaarverslagen, boekhoudingen, relatiegeschenken en aangetekende stukken. Wilt u een offerte aanvragen, of wilt u weten of wij ook uw lading kunnen vervoeren? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks te bereiken via het telefoonnummer 020 - 213 60 04. Wanneer u kiest voor het invullen van het onderstaande contactformulier, hoort u snel van ons!

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Contactformulier

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij werken gedurende de Corona-tijd.

Gedurende de Corona-tijd kunt u gewoon op ons rekenen. Sterker nog, heeft u nu medicijnen nodig maar kunt u het huis niet uit? Bel dan 020 - 213 60 04. Snel en bovendien veilig geleverd!

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging