020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Fietskoerier Amsterdam

Als u een pakketje of belangrijke documenten heeft die u binnen korte tijd op een andere bestemming wilt hebben binnen Amsterdam, dan kunt u ervoor kiezen om onze fietskoerier in te zetten. Omdat een fietskoerier geen last heeft van files en flexibel in het verkeer is, is deze sneller dan een koerier per auto. We kunnen uw pakketje met de fiets nog dezelfde dag bezorgen! Voor een spoedzending kunnen we zelfs binnen 30 minuten bij u voor de deur staan. Daarnaast is het inzetten van een fietskoerier in Amsterdam ook nog eens milieuvriendelijk.

Hoe werkt het verzenden per fietskoerier in Amsterdam?

Als u een pakketje per fietskoerier wilt verzenden, moet u deze eerst aanmelden. Bel hiervoor naar 020 - 213 60 04 of vul het contactformulier in. Vervolgens komt onze koerier naar u toe en neemt deze uw pakket mee in een waterdichte rugtas. Voor grotere pakketten hebben we ook een bakfiets tot onze beschikking. Zodra het pakket afgeleverd is, krijgt u een bevestiging met een handtekening van de ontvanger. Dezelfde avond krijgt u de factuur via de mail.

Alle kleine pakketten die u binnen Amsterdam wilt verzenden kunnen met de fietskoerier mee. Denk hierbij bijvoorbeeld aan documenten, enveloppen, medicijnen of kleine boodschappen. We werken op elke doordeweekse dag van 8:00 tot 18:00.

Mogelijkheden van brommer en motor

Naast de fiets en de auto beschikken onze koeriers ook over brommers en motoren. Deze zijn, net als de fietskoerier, flexibel in het verkeer en daarmee ook goede opties als u tijd wilt besparen. De brommerkoerier bezorgt net als de fietskoerier in Amsterdam en buitenwijken. De motorkoerier kan ook buiten de stad pakketten bezorgen en ophalen.

Fietskoerier Amsterdam contact

Wij zijn uw betrouwbare fietskoerier in Amsterdam en omstreken en bezorgen wanneer u dat wilt. Wij bezorgen per fiets, brommer of motor al uw dossiers, drukwerk, legalisaties, apostilles, aktes, medicijnen, foto’s, proefdrukken, sleutels, jaarverslagen, boekhoudingen, relatiegeschenken of aangetekende stukken.

Heeft u een groter pakket, een breekbaar voorwerp of wilt u een pakket verzenden buiten Amsterdam? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon gebruik maken van ons vervoer per auto, bestelbus, vrachtauto of vliegtuig. Ook voor internationale leveringen kunt u bij ons terecht. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot expert op de internationale markt.

Voor een spoedzending belt u met 020 - 213 60 04. Als het geen spoed betreft kunt u ook ons contactformulier invullen.

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging