Fietskoerier in Amsterdam inzetten?

Als u een pakketje of belangrijke documenten heeft die u binnen korte tijd op een andere bestemming wilt hebben binnen Amsterdam, dan kunt u ervoor kiezen om onze fietskoerier in te zetten. Een fietskoerier is snel, want geen last van files, flexibel en bovendien stukken voordeliger dan een koerier per auto! Daarnaast is de inzet van een fietskoerier in Amsterdam ook nog eens zeer milieuvriendelijk.

Mogelijkheden van brommer en motor

Naast de fiets beschikken onze koeriers ook over brommers en motoren. Voor nog snellere service, en bovendien met een groter bereik, kunt u BG Logistics inzetten. Wij bezorgen per fiets, brommer of motor al uw dossiers, drukwerk, legalisaties, apostilles, aktes, medicijnen, foto’s, proefdrukken, sleutels, jaarverslagen, boekhoudingen, relatiegeschenken of aangetekende stukken. Per fietskoerier en brommerkoerier gaat het voornamelijk om Amsterdam en buitenwijken, per motorkoerier kunt u uw pakket natuurlijk ook ver daarbuiten laten bezorgen of ophalen!

Snel, voordelig en betrouwbaar

Wij zijn uw betrouwbare fietskoerier in Amsterdam en omstreken en bezorgen wanneer u dat wilt. Heeft u een groter pakket of een breekbaar voorwerp? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon gebruik maken van ons vervoer per auto, bestelbus, vrachtauto of vliegtuig. Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld tot expert op de internationale markt, we garanderen u dan ook de juiste combinaties voor uw internationale leveringen!