020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Koeriersdiensten Amsterdam

Voor het zenden van uw goederen naar de andere kant van de wereld, voor het bezorgen van een pakket naar een ander dorp of voor een bijzonder, breekbare levering van goederen schakelt u één van onze koeriersdiensten in. Uw koerier uit Amsterdam zorgt voor een snelle en veilige bezorging van elk pakket.

Binnenland Urgent
Eén van onze koeriersdiensten is het bezorgen van pakketjes in heel Nederland. Uw zending wordt binnen dertig minuten bij u opgehaald en wij brengen het, dag en nacht, naar de plek van bestemming. Binnen Amsterdam kunt u ook onze fietskoerier inschakelen.

Binnenland 24-uurs
Als u uw pakket voor 17:00 uur bij ons meldt, kunnen wij het de volgende dag voor u naar het afleveradres brengen op een door uzelf aan te geven tijdstip.

Europa Urgent
Wij staan in contact met nationale en internationale transporteurs, dus wij kunnen uw zending in de meeste gevallen direct de volgende dag al bezorgen in Europa. Als dit niet mogelijk is, worden er duidelijke afspraken gemaakt met de ontvanger omtrent het afleveren.

Internationaal 24-uurs
Bij internationale leveringen zorgen wij ervoor dat wij in ieder geval standaard twee afleverpogingen doen. Er worden bovendien goede afspraken gemaakt met de afzender, dus als u een pakketje wilt laten bezorgen in bijvoorbeeld Amerika schakelt u ons koeriersbedrijf in!

Specials
Naast de ‘gewone’ koeriersdiensten bieden wij ook een speciale bezorgservice. Dit geldt voor specifieke pakketten: groot, zwaar, breekbaar, waardevol en/of gevaarlijk. Documenten of zendingen waarvoor betaald moet worden vallen ook onder deze dienst.

Wilt u meer weten over onze koeriersdiensten? Of weet u niet onder welke dienst uw opdracht valt? Neem dan even contact met ons op in Amsterdam, wij helpen u graag verder. Bel 020 - 213 60 04 of maak gebruik van het contactformulier.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij werken gedurende de Corona-tijd.

Gedurende de Corona-tijd kunt u gewoon op ons rekenen. Sterker nog, heeft u nu medicijnen nodig maar kunt u het huis niet uit? Bel dan 020 - 213 60 04. Snel en bovendien veilig geleverd!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging