020 - 794 71 47

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Vervoer Amsterdam, bel BG Logistics

Zoekt u een specialist op het gebied van vervoer in Amsterdam of in de regio Amsterdam? Neem dan contact op met BG Logistics. Bij ons kunt u terecht voor het vervoer van al uw goederen. Wilt u een pakket laten bezorgen? Of moeten uw belangrijke documenten vervoerd worden? Wij zijn uw koerier in Amsterdam die uw spullen veilig naar de plek van bestemming brengt. Ook als u naar het buitenland wil verzenden zit u goed bij ons, want wij verzorgen ook vervoer van en naar het buitenland. Wij staan bekend als een betrouwbaar en erkend koeriersbedrijf dat zich houdt aan elke gemaakte afspraak. Punctualiteit komt bij ons op de eerste plaats!

Snel vervoer voor uw pakketten

Wij bieden voor zowel nationaal als internationaal een 24 uurs service aan. Dat betekent dat als u voor 17.00 uur uw zending aan ons doorgeeft, wij deze de volgende dag leveren. De zending wordt persoonlijk afgeleverd en u als zender krijgt hier een bevestiging van. Zo weet u precies wanneer uw pakketje is bezorgd. Door onze goede afspraken met een groot netwerk van internationale en nationale koeriers, zorgen we voor een uitstekende dienstverlening. Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u direct iemand nodig voor een ? Wij staan voor u klaar.

Vraag via ons contactformulier een offerte aan, of bel meteen 020 - 794 71 47 om een afspraak te maken.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij werken gedurende de Corona-tijd.

Gedurende de Corona-tijd kunt u gewoon op ons rekenen. Sterker nog, heeft u nu medicijnen nodig maar kunt u het huis niet uit? Bel dan 020 - 794 71 47. Snel en bovendien veilig geleverd!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging