020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Vervoer Amsterdam

Zoekt u een specialist op het gebied van vervoer in Amsterdam? De koerier van BG Logistics helpt u met het vervoer van al uw goederen. Wilt u een pakket laten bezorgen? Of wilt u belangrijke documenten van A naar B laten brengen? Als koerier in Amsterdam zorgen wij ervoor dat de zending snel en veilig op de plaats van bestemming aankomt.

Om een zending aan te melden kunt u bellen naar 020 - 213 60 04 of gebruik maken van het contactformulier. Ook voor vrachtvervoer of vervoer naar het buitenland kunt u bij ons terecht.

Snel vervoer Amsterdam

Snel nog even een product of wat belangrijke documenten laten bezorgen? Ons koeriersbedrijf heeft verschillende mogelijkheden voor snel vervoer in Amsterdam. Met onze binnenlandse spoedservice kunnen we al binnen een half uur na de aanvraag bij u op de stoep staan om het pakket in ontvangst te nemen.

Meldt u de zending voor 12 uur aan dan leveren we een binnenlandse zending nog dezelfde dag af. Plaatst u het verzoek voor 17:00 uur dan wordt het pakket gegarandeerd de volgende dag geleverd. Deze standaard geldt zowel voor binnenlands vervoer als voor zendingen naar bestemmingen binnen Europa.

Binnen Amsterdam kunt u voor een snelle levering van kleine/lichte zendingen ook nog gebruik maken van onze fietskoeriers. Zij bezorgen het pakket niet alleen snel en veilig bij de ontvanger, ze doen dit ook nog eens helemaal CO2-neutraal.

Standaard vervoer Amsterdam

Zit er wat minder spoed achter de zending dan is onze standaard service voor vervoer in binnen-en buitenland een goede optie. Net als bij onze spoedzendingen profiteert u als opdrachtgever van onze persoonlijke benadering.

Dat houdt in dat we u ten alle tijden op de hoogte houden van de status van de zending. Mochten we niet in staat zijn het pakket op het gewenste aflevermoment aan te bieden zullen we in overleg met u een nieuw moment kiezen. Indien we daarvoor onze planning of onze route moeten wijzigen doen we dat.

Zodra de zending is geleverd krijgt u van ons een afleverbevestiging met het tijdstip van de levering en de handtekening van de ontvanger.

Standaard vervoer is beschikbaar voor alle typen zendingen. Van documenten en kleine pakketjes tot grote vrachtzendingen. Wij zetten graag onze koeriersdiensten voor u in. Voor meer informatie kunt u contact opnemen door te bellen of door gebruik te maken van het contactformulier.

Speciaal vervoer Amsterdam

Niet iedere koerier biedt een service voor speciaal vervoer. Bij ons koeriersbedrijf bieden we deze service wel. Onder speciaal vervoer verstaan we bij BG Logistics het vervoer van zware, grote, lastig hanteerbare, breekbare, waardevolle of gevaarlijke goederen. Ook documentenzendingen waarvoor getekend of betaald moet worden vallen bij ons in de categorie speciaal vervoer. U kunt een verzoek voor speciaal vervoer telefonisch bij ons aanmelden.

Door ons eigen wagenpark met combo’s en bakwagens kunnen we uw speciale goederen snel van de ene naar de andere plaats brengen. Zelfs vervoer door de lucht is mogelijk. En zoekt u hulp bij een verhuizing? We zijn ook te boeken voor het vervoeren van uw huisraad. We rekenen geen avond- of weekend tarief. Hierdoor kunnen we hele scherpe tarieven bieden ten opzichte van traditionele verhuisbedrijven.

Boek uw vervoer bij koerier BG Logistics uit Amsterdam

Zoekt u een koerier voor het vervoer van uw goederen? In Amsterdam kunt u terecht bij BG Logistics. We verzorgen het vervoer van al uw goederen. Van documentenzendingen met spoed tot een palletzending naar het buitenland.

Voor het aanmelden van een zending kunt u telefonisch contact opnemen via 020 - 213 60 04 of gebruik maken van het contactformulier. Vervolgens plannen we met u de details van het vervoer. Zo zorgen we er voor dat de zending wordt geleverd zoals u het wenst.

 

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging