020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Internationaal koerier Amsterdam!

Woont uw tante in Indonesië en wilt u haar graag verrassen voor haar verjaardag met een pakket met uitsluitend typisch Nederlandse producten, zoals kaas en drop? Uw koerier uit Amsterdam gaat internationaal.

Aflevering bij landen buiten Europa doen wij in overleg met de afzender, zodat wij altijd de service kunnen bieden waar u recht op heeft. Ons bedrijf staat in contact met een groot netwerk van transporteurs, nationaal én internationaal, en hierdoor kunnen wij ieder pakket en iedere spoedzending verzorgen. Door goede afspraken te maken, op tijd te leveren en door een adequate dienstverlening zijn wij het nummer één koeriersbedrijf in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam.

Internationale zendingen

Het internationaal afleveren van pakketten doen wij graag voor u. Wij bieden een hoog serviceniveau en dat betekent dat wij een groot vast klantenbestand hebben opgebouwd met opdrachtgevers die weten dat ze op ons kunnen rekenen.

Dus als u een internationaal koerierdienst nodig heeft, of u wilt een pakketje ergens in Nederland laten bezorgen, dan schakelt u een koerier van BG Logistics uit Amsterdam in! Uw koerier zorgt dat het gehele traject dat uw zending aflegt probleemloos verloopt. Uw pakket wordt continu in de gaten gehouden, zodat er niks mee kan gebeuren onderweg.

Bel ons nu op 020 - 213 60 04 en vraag naar de mogelijkheden. Via ons contactformulier kunt u ook een offerte aanvragen.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

 
 

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij werken gedurende de Corona-tijd.

Gedurende de Corona-tijd kunt u gewoon op ons rekenen. Sterker nog, heeft u nu medicijnen nodig maar kunt u het huis niet uit? Bel dan 020 - 213 60 04. Snel en bovendien veilig geleverd!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging