020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Internationaal koerier Amsterdam!

Bij BG Logistics helpen we niet alleen met het verzenden van pakketten binnen Nederland, we zijn er ook voor uw internationale post. Wilt u die verre familie in Indonesië verrassen met een pakket vol typisch Nederlandse producten, of heeft u iets verkocht aan iemand in het buitenland? Ook dan kunt u terecht bij uw koerier uit Amsterdam.

Pakket versturen naar het buitenland via koerier Amsterdam

Wilt u een pakket naar het buitenland versturen? Meldt u dan eerst online of per telefoon aan via 020 - 213 60 04. Hierbij kunt u aangeven waar het pakket afgeleverd moet worden, en wanneer we deze bij u kunnen ophalen. Krijgen we bij het afleveren geen gehoor, dan proberen we het in elk geval nog twee keer. Zodra het pakket is afgeleverd, krijgt u hier een melding van. Als u extra zekerheid wilt kunt u er ook voor kiezen om uw zending te verzekeren.

Als u via BG Logistics een pakket binnen Europa verstuurt, komt deze in de meeste gevallen de volgende dag aan. Voor pakketten buiten Europa gaan we in overleg met de afzender, en bepalen we zo de tijd en plaats van de aflevering. Het is mogelijk om pakketten van verschillende groottes te versturen. Bij BG Logistics beschikken we niet alleen over verschillende auto’s en wagens, het is ook mogelijk om uw pakket per luchtvracht naar het buitenland te versturen. Over de weg doen wij alleen spoedzendingen binnen Europa.

Waarom BG Logistics als internationaal koerier?

Door ons contact met een groot netwerk van transporteurs, nationaal én internationaal, kunnen wij ieder pakket en iedere spoedzending verzorgen. We maken duidelijke afspraken, leveren op tijd en bieden uitstekende service. We zorgen ervoor dat uw zending vlekkeloos verloopt en houden uw pakket continu in de gaten, zodat er niks mee kan gebeuren. Dat maakt ons het nummer één koeriersbedrijf in Amsterdam en omgeving.

Wilt u meer informatie, een offerte aanvragen of een pakket aanmelden? Bel naar 020 - 213 60 04 en vraag naar de mogelijkheden, of neem contact op via het contactformulier .

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging