020 - 794 71 47

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Internationaal zendingen bezorgen!

Woont uw tante in Indonesië en wilt u haar graag verrassen voor haar verjaardag met een pakket met uitsluitend typisch Nederlandse producten, zoals kaas en drop? Uw koerier uit Amsterdam gaat internationaal. Aflevering bij landen buiten Europa doen wij in overleg met de afzender, zodat wij altijd de service kunnen bieden waar u recht op heeft. Ons bedrijf staat in contact met een groot netwerk van transporteurs, nationaal én internationaal, en hierdoor kunnen wij ieder pakket en iedere spoedzending verzorgen. Door goede afspraken te maken, op tijd te leveren en door een adequate dienstverlening zijn wij het nummer één koeriersbedrijf in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam.

Wij zijn uw internationaal koerier uit Amsterdam

Het internationaal afleveren van pakketten doen wij graag voor u. Wij bieden een hoog service niveau en dat betekent dat wij een groot vast klantenbestand hebben opgebouwd met opdrachtgevers die weten dat ze op ons kunnen rekenen. Dus als u een koerier nodig heeft die internationaal gaat, of u wilt een pakketje ergens in Nederland laten bezorgen, dan schakelt u een koerier van BG Logistics uit Amsterdam in! Uw koerier zorgt dat het gehele traject dat uw zending aflegt probleemloos verloopt. Uw pakket wordt continu in de gaten gehouden, zodat er niks mee kan gebeuren onderweg.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto, boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging