020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Spoedzending Amsterdam

Voor uw spoedzending helpen wij bij BG Logistics u graag. Onze spoedkoeriers staan voor u klaar om uw pakketje op tijd aan te leveren bij op de gewenste locatie. Nadat de opdracht is gegeven, zal een van onze koeriers binnen 30 minuten bij u zijn om het pakketje af te halen. Hiervoor geldt onze 24-uurs service. Dit geldt BG Logistics voor zowel binnenlandse als internationale verzendingen.

Als het gaat om een binnenlandse verzending en de opdracht is nog gegeven voor 17:00 uur, dan zal deze de volgende dag al bezorgd worden. Voor de internationale verzendingen is BG Logistics een van de voordeligste bezorgers in Amsterdam. Voor meer informatie over onze koeriersdiensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 020 - 213 60 04 of vul het contactformulier in. Wij zullen u vooraf informeren over de precieze tarieven en levertijd.

Internationale spoedzending

Heeft u familie in het buitenland en wilt u hun wat leuks opsturen? Ook hierbij helpen wij bij BG Logistics u hier graag bij. Voor verzendingen buiten Europa doen wij dit altijd in overleg met de afzender. Zo kunnen wij de service garanderen waar u recht op heeft.

Ons bedrijf werkt met een groot netwerk van transporteurs zowel nationaal als internationaal. Hierdoor kunnen wij ook internationaal spoedzending verzorgen aan onze klanten. Door onze hoge service niveau hebben wij door de jaren heen een groot vast klantenbestand opgebouwd met onze opdrachtgevers die weten dat ze op ons kunnen rekenen.

Waarom sneltransport van BG Logistics?

Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring als koerier. Door onze stiptheid, persoonlijke benadering en service hebben hebben wij al jarenlang een goede samenwerking met veel organisaties. BG Logistics streeft naar een snelle en vakkundige aflevering van uw zendingen. Het gaat bij ons bij om de punctualiteit en flexibiliteit.

Daarnaast kunt u bij ons profiteren van scherpe prijzen. Wij rekenen namelijk geen ‘pick-up’ kosten voor onze klanten voor het ophalen van een pakket. Dit is gewoon een service die wij bieden. Wij rekenen alleen voor de afstand van de levering. Een ander groot voordeel is dat wij de beschikking hebben over een fietskoerier. Zeker in het centrum van Amsterdam hebben wij geen last van files. Vraag nu vrijblijvend naar de mogelijkheden via 020 - 213 60 04 of neem contact op via het contactformulier.

 
 

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wij werken gedurende de Corona-tijd.

Gedurende de Corona-tijd kunt u gewoon op ons rekenen. Sterker nog, heeft u nu medicijnen nodig maar kunt u het huis niet uit? Bel dan 020 - 213 60 04. Snel en bovendien veilig geleverd!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging