020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Spoedzending Amsterdam

Ook voor uw spoedzending helpen wij bij BG Logistics u graag. Onze spoedkoeriers staan voor u klaar om uw pakketje op tijd aan te leveren op de gewenste locatie. Nadat u de opdracht heeft gegeven, zal een van onze koeriers binnen 30 minuten bij u zijn om het pakketje af te halen. Hij wordt daarna meteen bij de geadresseerde afgeleverd.

Bij BG Logistics leveren we een 24-uurs service, voor zowel binnenlandse als internationale verzendingen. Voor een binnenlandse verzending geldt dat als u voor 17:00 contact opneemt, deze de volgende dag al bezorgd wordt. Wij zullen u vooraf informeren over de precieze tarieven en levertijd. Voor meer informatie over onze koeriersdiensten kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via 020 - 213 60 04, of door het contactformulier in te vullen.

Internationale spoedzending vanuit Amsterdam

Is die ene tante in Frankrijk morgen jarig en wilt u haar nog snel wat Hollandse drop sturen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Vanwege ons grote netwerk van transporteurs, zowel nationaal als internationaal, kunnen we ook spoedzendingen naar het buitenland verzorgen. Voor verzendingen buiten Europa doen wij dit altijd in overleg met de afzender. Zo kunnen wij de service garanderen waar u recht op heeft. Spoedzendingen over de weg worden enkel alleen binnen Europa uitgevoerd.

Ook voor internationale verzendingen is BG Logistics een van de voordeligste bezorgers in Amsterdam. Ons bedrijf werkt met een groot netwerk van transporteurs, zowel nationaal als internationaal. Door ons hoge serviceniveau weten onze opdrachtgevers dat ze op ons kunnen rekenen.

Waarom sneltransport van BG Logistics?

Ons bedrijf heeft al jarenlange ervaring als koerier. Bij BG Logistics streven we naar een snelle en vakkundige aflevering van uw zendingen. Het gaat bij ons bij om punctualiteit, persoonlijke benadering en flexibiliteit. Door het nastreven van deze waarden hebben we een goede samenwerking op kunnen bouwen met veel organisaties.

Daarnaast kunt u bij ons profiteren van scherpe prijzen. Wij rekenen namelijk geen ‘pick-up’ kosten voor onze klanten voor het ophalen van een pakket, maar bieden dit als service. Wij rekenen alleen onkosten voor de afstand van de levering. Een ander groot voordeel is dat wij de beschikking hebben over een fietskoerier. Daarmee kunnen we de vele files in Amsterdam mooi ontlopen, wat veel tijd kan schelen.

Vraag direct vrijblijvend naar de mogelijkheden via 020 - 213 60 04 of neem contact op via het contactformulier.

 

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging