020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Pakket bezorgen Amsterdam

Pakket bezorgen in Amsterdam laat u over aan BG Logistics. Wij zijn uw koerier in Amsterdam en in de omgeving van Amsterdam. Onze pakket bezorgers zorgen ervoor dat uw pakket veilig en vlot wordt afgeleverd bij de ontvanger. Een pakket opsturen is voor ons geen enkel probleem. Bij ons is punctualiteit het meest belangrijk. U kunt op ons rekenen voor het bezorgen van zowel uw pakket als zakelijke post. Als wij onze afspraken niet nakomen, worden er ook geen kosten in rekening gebracht voor de gereden rit. Dat is toch topservice!

Flexibele pakketbezorging Amsterdam

Flexibiliteit is een must in het koeriersvak. Als het afleveradres ineens niet meer bereikbaar is door bijvoorbeeld een wegversperring, zullen wij hier uiterst professioneel mee omgaan. De ontvanger wordt benaderd en samen zorgen wij voor een oplossing. Als de koerier hiervoor om moet rijden, of het pakket op een ander adres moet bezorgen, is dit geen enkel probleem. Hier worden bovendien geen extra kosten voor in rekening gebracht! Ongeacht of we nu een pallet verzenden of een aangetekende brief moeten afleveren!

U kunt ons inschakelen voor onder andere:

  • Groot pakket versturen
  • Pallet versturen/verzenden
  • Pakket opsturen
  • Pakket bezorgen
  • Internationale zendingen/leveringen

Milieubewust Pakket bezorgen Amsterdam

Wij steunen de Stichting Natuur en Milieu. Spoedritten en extra koeriersdiensten zorgen namelijk voor een flinke extra uitstoot van CO2. Maar omdat BG Logistics wél wil bijdragen aan een beter milieu, steunen wij een stichting die zich onder andere bezighoudt met biobrandstoffen en hybride voertuigen. Bovendien kunnen wij in heel Amsterdam geheel CO2 vrij bezorgen. U kunt namelijk bij ons gebruik maken van de fietskoerier.

Pakketbezorging Amsterdam inschakelen

Zoekt u een pakket bezorger in Amsterdam maar ook voor u internationaal gaat? Dan bent u bij ons zeker van een goede pakketservice. U kunt ons telefonisch bereiken op 020 - 213 60 04 of door het contactformulier in te vullen.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging