020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Koeltransport Amsterdam

Onze koeriers kunnen koeltransport door heel Europa voor u regelen. Heeft u bijvoorbeeld bloemen op de veiling in Aalsmeer gekocht die gekoeld vervoert moeten worden? Of zijn er medicijnen die bij een bepaalde temperatuur bewaard moeten worden? Dan bent u bij de koeriers van BG Logistics aan het juiste adres. Heeft u een spoedzending nodig van producten die gekoeld moeten aankomen? Bel ons dan op 020 - 213 60 04 en vraag naar de mogelijkheden voor koeltransport. Gaat u momenteel liever niet de deur uit in verband met Corona? Laat medicijnen bezorgen door BG Logistics. Wij zijn uw koerier voor medicijnen. Uw medicatie halen wij bij de apotheek voor u op en bezorgen deze snel en discreet.

Gekoeld transport met service

Als specialist in gekoeld transport in Amsterdam en omgeving zien wij onszelf als verlengstuk van uw organisatie. Onze koeriers gaan dan ook tot het uiterste om de met u gemaakte afspraken na te komen. Wij begrijpen dat uw product/zending het visitekaartje van uw bedrijf is. Daarom gaan wij tot het uiterste om de beloofde punctualiteit te leveren. Met een uitstekende en flexibele service is uw zending dus bij ons in goede handen.

Wij werken altijd pro-actief, dit is zeker het geval als het om een delicate zending gaat. Natuurlijk plannen wij onze reis zorgvuldig. Maar er kunnen altijd onverwachte situaties op ons pad komen zoals ongelukken en files. Samen met u (of uw klant) kijken we naar de meest gunstige oplossing. Dit kan betekenen dat we voor u omrijden, of dat we de planning opnieuw gaan indelen. Vanzelfsprekend brengen wij hiervoor geen extra kosten in rekening.

BG Logistics werkt volgens de voorwaarden van de AVK. In Amsterdam kunt u ook bij ons een fietskoerier inschakelen. Een geheel milieuvriendelijke levering en vaak minstens zo snel als een reguliere bezorging met personenauto of combo!

Koeltransport Amsterdam inschakelen

Door heel Europa kunt u ons inschakelen om uw gekoelde zending te laten bezorgen. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor een offerte kunt u het beste even met ons bellen. Dat kan op 020 - 213 60 04. Ook kunt u met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen.

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging