020 - 794 71 47

Koerier nodig in Amsterdam? Wij bezorgen wereldwijd!

Betrouwbare koerier in Zaandam?

Uiteraard geeft u uw producten en brieven niet zomaar mee aan het eerste het beste bedrijf. Als u er zeker van wilt zijn dat uw zending in goede handen is, kunt u in Zaandam rekenen op de service van BG Logistics; uw koerier in Zaandam. Wij garanderen u een snelle, schadevrije levering en kunnen voldoen aan al uw eisen. Moet uw lading op een ongebruikelijk tijdstip worden geleverd? Wij kunnen op ieder gewenst tijdstip van de dag of nacht vertrekken. Is een snelle levering vereist? Wij beschikken over sneltransport. Heeft uw lading een afwijkende vorm of gewicht? Wij zorgen voor een geschikt transportmiddel. In Zaandam en omgeving zijn wij voor u de juiste koeriersdienst.

Onze goede naam als koerier is tot ver buiten Zaandam bekend. Wilt u in Zaandam of omgeving een koerier inschakelen? Of wilt u weten wat onze koeriersdienst voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 020 - 794 71 47 of via het onderstaande contactformulier.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Contactformulier

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging wereldwijd
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Wereldwijd

Wij bezorgen uw pakketten niet alleen in Amsterdam, maar over de hele wereld. Per auto, boot of vliegtuig komt uw zending overal terecht.

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Zaandam, Purmerend, Aalsmeer, Molenwijk, Spaarndammerbuurt, Eendracht, Buitenveldert, Don Bosco, Gaasperdam, Kadoelen, Staatsliedenbuurt, De Punt, Rivierenbuurt en IJburg.

Hoofdvestiging