020 - 213 60 04

Koerier nodig in Amsterdam? Wij rijden binnen Europa!

Koerier Zaandam

In Zaandam kunt u rekenen op de service van BG Logistics; uw koerier! Uiteraard geeft u uw producten en brieven niet zomaar mee aan het eerste het beste bedrijf. Als u er zeker van wilt zijn dat uw zending in goede handen is, schakelt u ons in. Wij garanderen u een snelle, schadevrije levering en kunnen voldoen aan al uw eisen. Moet uw lading op een ongebruikelijk tijdstip worden geleverd? Wij kunnen op ieder gewenst tijdstip van de dag of nacht vertrekken. Is een snelle levering vereist? Wij beschikken over sneltransport. Heeft uw lading een afwijkende vorm of gewicht? Wij zorgen voor een geschikt transportmiddel. In Zaandam en omgeving zijn wij voor u de juiste koeriersdienst.

Koeriersdienst Zaandam gaat internationaal

U kunt ons inschakelen voor zowel nationale als internationale zendingen. Met een goed uitgerust wagenpark hebben wij altijd het juiste transportmiddel voor uw opdracht klaar staan. Bovendien beschikken wij door onze jarenlange ervaring over een uitgebreid en betrouwbaar netwerk. Hierdoor kunnen wij uw zorg dragen vanaf het moment dat wij de zending ophalen tot het moment dat het afgeleverd word. Voor zendingen binnen Amsterdam hebben we de mogelijkheid om uw pakket geheel CO2 vrij te leveren. Hiervoor hebben we namelijk een fietskoerier. Onze goede naam als koerier is tot ver buiten Zaandam bekend. Wilt u in Zaandam of omgeving een koerier inschakelen? Of wilt u weten wat onze koeriersdienst voor u kan betekenen? Neemt u dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via 020 - 213 60 04 of via het onderstaande contactformulier.

Wij zijn niet op zoek naar personeel: op open sollicitaties wordt dan ook niet gereageerd.

Contactformulier

 
 

Werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Waarom kiest u voor BG Logistics?

  • Punctualiteit op de eerste plek
  • Pakketbezorging in heel Europa
  • Wij staan dag en nacht voor u klaar

Prijzen op aanvraag

Onze koeriersdiensten gaan verder dan die van een standaard pakketbezorger. Omdat we maatwerk leveren werken we ook niet met vaste tarieven. Benieuwd naar de kosten voor een zending? Vraag direct een offerte aan of bel 020 - 213 60 04 voor meer informatie.

Onze diensten

• Verzenden pakketten
• Sneltransport
• Internationaal transport
• Logistieke dienstverlening
• Vervoer op maat

Ons werkgebied

Ons werkgebied is praktisch onbeperkt. BG Logistics is gevestigd in Amsterdam en rijdt in heel Europa

Hoofdvestiging